Missie


Missiemissie_1

Bij ons team staat de patiënt centraal en is hij/zij geen nummer. Zo vinden wij het heel belangrijk dat de verzorging gebeurt met aandacht voor het menselijk contact. Een aangenaam gesprek of detailverzorging zoals het aanbrengen van een vleugje make-up of een dagcrème zijn dus geen overbodige luxe. Als de patiënt zich goed voelt, geeft ons dat ook een enorme voldoening.

Verder zijn wij neutraal en onafhankelijk van andere organisaties, instellingen of strekkingen.

Wij betrekken ook de familie bij dit hele gebeuren, wij spreken dan van mantelzorg, wat een voorname steunpilaar is in de thuisverzorging.

Omdat de patiënt steeds vaker en vroeger uit het ziekenhuis wordt ontslagen, is het uiterst belangrijk dat de patiënt in zijn/haar vertrouwde omgeving en in de nabijheid van bekende gezichten kan worden verzorgd. Wij nemen daarom ook de dagelijkse verzorging op ons zonder te hoeven wisselen met een andere verpleegkundige.

Sociaal netwerk

Er wordt steeds nauw samengewerkt met uw huisarts zodat wij samen tot een passend schema komen dat waar zowel de patiënt, de familie, de thuisverpleging als de arts zich best in vinden. Onze aandacht gaat altijd eerst naar het comfort van de patiënt, ongeacht de ernst van de aandoening of leeftijd.