Over ons


Wie is Petra Michel?1

Petra Michel is in 1991 afgestudeerd als algemeen verpleegkundige met specialisaties in wondzorg ,diabeteseducator en palliatieve zorgen. De nodige ervaring deed ze op bij het Wit-Gele kruis, waar ze 6 jaar heeft gewerkt. Vandaag de dag is Petra reeds 14 jaar werkzaam als zelfstandige thuisverpleegkundige. In april 2009 is ze gestart met een eigen praktijk. Ze volgt regelmatig bijscholingen rond specialisaties en facetten van de thuisverzorging waardoor ze op de hoogte blijft van de laatste nieuwe technische ontwikkelingen.

Ons team bestaat uit twee gemotiveerde verpleegkundigen: Stef Vangelabbeek en Petra Michel staan steeds klaar om u te helpen.

 

Service

Zowel voor de puur medische verzorging als voor de menselijke “zorg” nemen wij graag de tijd. En omdat wij onze job met hart en ziel uitoefen, kunt u zeker zijn van een goede service. Grootste troeven zijn een persoonlijke verzorging aangezien wij te allen tijde werken met discretie.

U kunt steeds een beroep doen op onze diensten in de regio’s Wuustwezel, Gooreind en Loenhout. Voor bijkomende inlichtingen of een afspraak kunt u steeds contact met ons opnemen. Wij staan graag tot uw dienst.