Werkwijze


 sch27300_0012_BackgroundWerkwijze

U kunt onze werkwijze als thuisverpleegkundige zowel persoonlijk als discreet noemen. Zo zijn wij altijd bereikbaar en zorgen voor een warme en menselijke aanpak waardoor uw dagelijkse verzorging ook op sociaal vlak voor u zorgt.

Ook het beroepsgeheim wordt gerespecteerd. Dat wil zeggen dat wij met de nodige discretie aan uw deur komen met een onopvallende auto.

Bovendien zijn wij permanent beschikbaar in de regio van Wuustwezel, Loenhout en Gooreind. Dit heeft als voordeel dat u niet elke dag andere mensen over de vloer krijgt, waardoor er een betere band kan ontstaan waarbij wij elkaar beter leren kennen en vertrouwen. Deze persoonlijke aandacht die wij bieden, komt de verzorging zeker ten goede.

Omdat wij graag op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in de thuisverpleging en -verzorging, worden er ook op regelmatige basis bijscholingen gevolgd.

Communicatie

Een goede communicatie is van levensbelang omdat wij samen met de familie en andere zorgverleners zorg op maat willen bieden. Omdat het onmogelijk is elke dag met elke betrokkene te communiceren is een communicatieboekje/schriftje dan ook een goede methode.

Dit wil zeggen dat wij bij sommige patiënten een communicatiemapje achterlaten waarin observaties, op te volgen parameters en medicatie worden genoteerd. Op die manier wordt toch een sterke betrokkenheid tussen verpleegkundige, arts en familie gecreëerd.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer inlichtingen of een afspraak.